Et smart pulterkammer

Når børnene er flyttet hjemmefra, kan I endelig begynde at brede jer ud i hjemmet. Nu kan I få det længeventede kontor, den smukke cognacstue eller bare et læserum, hvor der er plads til hele husets bøger. Få ting sætter grænser for fantasien – så skulle det lige være, hvis I ikke har noget sted at sætte børnenes ting. Ofte ender det gamle teenagerværelse med at være et slags pulterkammer for møbler, som ungerne ikke har plads til i deres nye studielejlighed. Men der er en løsning. I kan nemlig få et rigtigt pulterkammer. Et pulterkammer, hvor der virkelig er plads til alle møblerne, og hvor I ikke skal være bange for, at ungerne bliver sure, når de endelig skal bruge deres ejendele. Nu kan de nemlig få dem præcis, når de ønsker det.

Plads til udflytningen

Når det gælder om udflytning af jeres børn, har I formentlig det samme problem, som så mange andre, at deres værelser bare står tomme hen. I stedet findes der tusindvis af ting, som værelset kan bruges til, og alle sammen kan lykkes, hvis I bare finder plads til ungernes ting. Med et pulterkammer kan I selv beslutte, hvor meget plads I vil have. Skal der være plads til en sofa? Måske to senge og en sofa? Det handler selvfølgelig lidt om, hvor mange udflyttede børn I har. Flere møbler kræver mere plads, men det skal I bestemt ikke være bange for, om I kan få. I kan nemlig få plads, der svarer til en:

  • Etværelseslejlighed
  • Treværelseslejlighed
  • Kælderetage
  • Og meget mere

Det handler bare om at finde ud af, hvor meget plads I egentlig skal bruge. På den måde kan I nemlig finde et rum, hvor I kan få alle møblerne opbevaret. Når ungerne så kommer hjem og fortæller, at de skal til at udvide deres egen lille familie og nu flytter i hus, kan I med ro og mag hente deres møbler og give dem tilbage.

Nutidens pulterkammer

Et pulterkammer i dag er bestemt også noget andet, end hvad det er, når du læser om det i gamle bøger. I dag kan du finde professionelle pulterkamre, der ligger overalt i byer som Aarhus, Hjørring, Esbjerg, Aalborg eller Odense. Fordelen er, at de er styret af fagfolk, der sikrer, at møblerne er sikret bag de rette låse. Derfor skal I heller ikke være nervøs for, at ungernes møbler bliver stjålet, bare fordi I ikke har dem til at stå i garagen. Med et boxrum får I:

  • Veludviklet sikkerhed
  • Minimal risiko for brandfare
  • Frihed til at fylde rummet som I vil

Der er ingen grund til at tro, at børnenes møbler er i fare, bare fordi det ikke er jer, der har dem stående. Tværtimod. Med et professionelt pulterkammer er møblerne måske sikret på den bedste måde, som de kan blive det, og I kan derfor roligt flytte hele værelset ud af hjemmet. Med et depotrum kan I endelig få bygget ungernes værelse om til det, I går og drømmer om.

https://detnyeliv.weebly.com/blog/-leje-af-opbevaringsrum

Et smart pulterkammer

Skriv et svar

Rul til toppen