Sådan skal du pakke dine flyttekasser

Det er ikke kun under en flytning, at du kan have behov for at pakke flyttekasser. Flere og flere danskere får også opbevaringsrum ude omkring i de store byer som Kolding, Odense og Aarhus, så de har plads til at opmagasinere ting, der ikke længere er plads til derhjemme.

Det er en rigtig god løsning, for hvis du eksempelvis har en kælder, der godt kan være lidt fugtig og klam, så er det bare en bedre løsning at få et opbevaringsrum, der er tempereret og lækkert, så dine ting ikke begynder at lugte klamt af kælder.

Det er også muligt at finde billige opbevaringsrum i din by, og her er det en rigtig god idé at have styr på dine flyttekasser, så du kan holde godt styr på dit opbevaringsrum.

Sorter dine ting, før du putter dem i flyttekasser

Først og fremmest er det vigtigt, at du sørger for at sortere alle dine ting, inden du begynder at pakke dem ned i dine flyttekasser. Du bør altid samle ting af nogenlunde samme slags i den samme flyttekasse, så der opstår et system i dine kasser, så du hurtigt kan finde frem til de enkelte ting igen.

Når du har et opbevaringsrum, har du adgang til at komme og hente ting, du har brug for, når det passer dig. Så her er det bare smart at vide, hvor du har alting, så du ikke skal bruge uendeligt lang tid på at lede efter det, du mangler.

https://mitnyehjem.wordpress.com/2016/03/14/flyttekasser-efter-flytning/

Pas på vægten

Det er også vigtigt, at du passer på vægten af dine flyttekasser, så de ikke kommer til at veje for meget. Det gør det nemlig mere sandsynligt, at bunden på dine flyttekasser falder ud, ligesom det også bliver meget sværere for dig at bære dine flyttekasser over på dit depotrum.

Hvis du har tænkt dig at stable flyttekasserne ovenpå hinanden, så er det også en god idé at fylde dem helt op, så de ikke synker sammen. Du kan købe både senior og junior kasser, så du har både store og små at pakke i. Det er særligt med de store, du skal være opmærksom på vægten af dine flyttekasser.

Sørg for at markere dine flyttekasser

Det er altid den bedste idé at have godt styr på indholdet af dine flyttekasser. Det betyder, at du skal pakke ting af samme slags og kategori i de samme flyttekasser, så der er en form for system på dem.

Det er også en god idé at markere på selve flyttekassen, hvad der er nede i, og hvis du vælger at stable kasserne oven på hinanden, så bør du altid sørge for at markere dem på siden af kassen, så du kan se indholdet, selvom de står stablet.

Sørg for at pakke de mest skrøbelige ting ind i papir fra en avis eller i bølgepap, så de ikke går i stykker under opbevaringen. Hvis du køber professionelle kasser, vil de holde i lang tid og kan stå opmagasineret i årevis.

https://detnyeliv.weebly.com/blog/-blgepap-og-flyttekasser

Sådan skal du pakke dine flyttekasser

Skriv et svar

Rul til toppen