Har du brug for dækopbevaring?

Hvert år spørger mange danskere sig selv om, hvad de skal gøre med deres vinterdæk eller sommerdæk. Mange har dem liggende i en garage eller på loftet, men det er faktisk ikke en særlig god idé.

Ofte ender det med, at dine dæk revner og andre gange kan de blive skæve. Derfor er det vigtigt, at du vælger den bedste løsning, når det kommer til opbevaring af dæk. (se 32 gode råd her https://www.ogdermedbasta.dk/2016/02/32-gode-rad-til-opbevaring-af-dk.html )

Det er ikke så kompliceret, som mange tror, da du bare skal have styr på følgende:

  • Find et køligt rum.
  • Find et mørkt og tørt rum.
  • Find et rum med god ventilation.

På den måde er du sikker på, at der ikke sker noget med dine dæk og du kan dermed bruge dem, indtil de bliver slidte og skal skifte. Det er dyrt, hvis du skal skifte dæk hvert eneste år, hvis det bare er, fordi du ikke har opbevaret dem ordentligt.

Så hvis du lige nu opbevarer dem et sted, som ikke kan overholde de punkter, som vi skrev, så skal du finde et andet sted til dine dæk.

Overvej et opbevaringsrum

For mange er et opbevaringsrum det helt rigtige, fordi de slipper for alt besværet med dækopbevaring i deres hjem. I dag finder du opbevaringsrum i de fleste danske byer. Alt fra Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg til Odense. Så det har aldrig været lettere eller billige at have ekstern opbevaring og det er også grunden til, at mange er begyndt at benytte den mulighed.

For det er klart, at det ville være spild kun at have sine dæk på et opbevaringsrum, da du selvfølgelig kan benytte det til alt.

Mange benytter lejligheden til også at få styr på deres køkkenskabe, skuffer, garderobe osv. Der er mange ejendele, som vi bliver nødt til at gemme, men som vi måske kun bruger et par gange om året. Her er det rart at få det sendt til opbevaring, så det ikke fylder i dit hjem.

Det er let at kombinere dette med dækopbevaring, da du alligevel skal bruge pladsen. Hvorfor så ikke få styr på hele dit hjem, når du nu alligevel er i gang.

Hvilket rum er bedst i din bolig?

Det kommer meget an på, om du bor i hus eller lejlighed. Hvis du bor i lejlighed, er der en god sandsynlighed for, at du har et loftrum eller kælderrum. Ingen af disse rum er de bedste at vælge pga. fugt og svingende temperatur.

Hvis du bor i hus, vil bør du heller ikke benytte dit loft, da det vil være endnu mere varmt end i loftrum. Din kælder kan du bedre benytte, eller hvis du har et tørt værksted. Især hvis det er værksted uden vinduer, så du undgår direkte sollys. Hvis du pakker dine dæk ned i din kælder, bør du overveje at pakke dem enkeltvis ind i en stor havepose. Det er en effektiv måde til dækopbevaring, da det kan holde fugt ude. Vælg er tørt og mørkt rum til dine dæk.

Økonomien

Dækopbevaring kan gøre ting ved økonomien i private hjem. Det kan hurtigt koste mange penge hvis du ikke opbevarer dine sommerdæk og vinterdæk korrekt, eller hvis du ikke husker at skifte rettidigt.

Der er dog mange andre ting som også spiller ind. Vil du gerne have bedre rådgivning om privatøkonomi, skat, pensionsopsparing eller andet, så kan du finde dygtige rådgivere som kan hjælpe dig.

Har du brug for dækopbevaring?

Skriv et svar

Rul til toppen