Når du har behov for trailerudlejning

At købe en trailer er en stor investering, mens det samtidigt også kan være lidt hastigt at købe en trailer, hvis ikke du bruger den så tit. Men alligevel står du af og til i en situation, hvor du har behov for en ny trailer. Det kan være, at du skal hjælpe med en flytning, skal hente din nye plæneklipper, skal hente nyt materiale til haven eller lignende, som alt sammen kan være svært uden en trailer – uanset om du kommer fra Hjørring, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Odense eller andre steder i landet.

I et sådant tilfælde kan det være ganske fordelagtigt med trailerleje, da du derved har traileren i den periode, du skal bruge den, og du undgår at skulle betale flere tusinde for en ny trailer. Selvom der er tale om trailerudlejning, er det naturligvis stadig vigtigt, at du finder den rette flyttetrailer. Derudover bør du naturligvis også ajourføre dig med den lovgivning, der er gældende, når du kører med trailer. Disse er nemlig også gældende, selvom du blot er impliceret i leje af trailer.

Hvordan vælges den rette trailerudlejning?

Når du skal have valgt den trailer, du gerne vil leje, er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på:

 • Overholder traileren forskrifterne i forhold til kørekortet og bilens trækkapacitet?
 • Hvad er det for noget gods, der skal flyttes?
 • Skal det være en almindelig trailer eller kassetrailer?

Hvis traileren er for stor i forhold til det, du er tilladt med dit kørekort, kan det lede til bøder, mens det samtidigt vil være uforsvarligt at køre med. Det vil ligeledes tære hårdt på bilen, såfremt du kører med en trailer samt gods, der er tungere end det, bilen er i stand til at kunne trække.

Udover det skal trailerens størrelse afstemmes med det, den skal fragte. Dermed sikrer du dig, at de emner, det gods osv., der skal på traileren, kan være der. Herudover spiller det også en rolle, hvad det er for noget gods, der skal flyttes. Skal du flytte dine møbler, nye møbler, dyr elektronik eller lignende, kan det være en fordel med en kassetrailer, så det er beskyttet bedst muligt for eksempelvis vand. Kører du derimod med fliser, haveaffald eller lignende stilles der ikke samme krav. Har du styr på dette, er det muligt for dig målrettet at gå efter en ganske billig lejeaftale på en god trailer.

Se mere om trailerparkering her https://www.vores-nye-hus.dk/2016/08/fliserne-er-lagt.html

Hvad med forsikringen?

Ved trailerudlejning er det i skrivende stund ikke et lovmæssigt krav at have en forsikring på traileren, når der er tale om trailerudlejning. Det er dog noget, der i høj grad anbefales, da det kan koste særdeles mange penge, hvis du kommer til at skade traileren, eller andet mens du kører med traileren, hvis ikke du har en forsikring. Har du ikke en forsikring kommer du nemlig til at hæfte for skaderne selv, hvilket vil blive ganske dyrt. Når du lejer en trailer, vil det ikke være dyrt at skrive en forsikring, men det vil være en god investering.

Disse byer er det nemt at finde trailerudlejning

 • Faaborg
 • Hjørring
 • Esbjerg
 • Aarhus
 • Odense
 • Nibe
 • Kolding
 • Løgstør
 • Randers
 • Bjerringbro
 • Risskov
 • Nørresundby
 • Aars
 • Viborg
 • Aalborg
Når du har behov for trailerudlejning

Skriv et svar

Rul til toppen